Duyuru

Collapse
No announcement yet.

en şekil gitar :D

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

bence telecaster en guzel gorunumlu gitar.ama bende soyle bir sey oldu muzige ilk basladigim yillarda stratlarin govde yapilari cok cirkin geliyordu ne kadar iyi tonlari oldugunu kesfedince off ya cok guzel gitar bunlar,govdesi sapi herseyiyle cok guzel gorunuyor demeye basladim=)
    kisaca; telecaster,musicman axis,gibson goldtop ve jazz kasa gitarlar.genel olarak caf cafli yanar donerli,degisik govde kesimlerine sahip,sapinda gul olsun agac olsun tarzi oyuncak gitarlardan nefret ediyorum,hatta mumkunse sagi solu cizik icinde, boyasi solmus olsun hele bir de kullanima bagli olarak vucutla temas ettigi yerlerde agac gozukmeye baslamissa hafiften tamamdir yani=)

Yorum

iskorpit000 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      bence telecaster en guzel gorunumlu gitar.ama bende soyle bir sey oldu muzige ilk basladigim yillarda stratlarin govde yapilari cok cirkin geliyordu ne kadar iyi tonlari oldugunu kesfedince off ya cok guzel gitar bunlar,govdesi sapi herseyiyle cok guzel gorunuyor demeye basladim=)
      kisaca; telecaster,musicman axis,gibson goldtop ve jazz kasa gitarlar.genel olarak caf cafli yanar donerli,degisik govde kesimlerine sahip,sapinda gul olsun agac olsun tarzi oyuncak gitarlardan nefret ediyorum,hatta mumkunse sagi solu cizik icinde, boyasi solmus olsun hele bir de kullanima bagli olarak vucutla temas ettigi yerlerde agac gozukmeye baslamissa hafiften tamamdir yani=)
      Bende eskiden jem gitarlar için derdim bu ne böyle desen falan ters diye, ama şimdi pembesi bile olsa kullanırım Benim cevabım jem7v ve jackson rr5

Yorum

Les Paul .. Tıpkı bir kadın gibi ...

Yorum

archtop gitarlar çok güzel oluyor ya

Yorum

Iceman kasa bütün ibanezler diyorum.

Yorum

Explorer ve les paul kasa

Yorum

Dean Razorback Cemetery Gates

Böyle güzel bir şekil ve böyle güzel bir desen yok....

Yorum

Gibson SG Special Raw Power

Yorum

BcRich Dean Jackson ....

Ama en vahşisi dersen, mat kapkara özel yapım rr .
                    Son güncelleyen heavyR; 25-04-2011, 23:58.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X